-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Klime

Pri podjetju Gatom smo specializirani za prodajo klimatskih naprav vrhunske kakovosti, ki zagotavljajo udobno in zdravo bivalno okolje v vašem domu ali poslovnem prostoru. Naša ponudba obsega najnovejše modele klim priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so Mitsubishi, Daikin, Samsung in naš lastni blagovni znamki Ekocold. Zakaj izbrati nas?
Kakšne so naše glavne prednosti?

Zakaj se stranke odločajo za Gatom klime?

Pri podjetju Gatom vam ponujamo vrhunske klimatske naprave, ki zagotavljajo udobno in zdravo bivalno okolje v vašem domu ali poslovnem prostoru. Sodelujemo s priznanimi svetovnimi proizvajalci, kot so Mitsubishi, Daikin, Samsung, ter ponujamo tudi lastno blagovno znamko Ekocold. Zakaj izbrati nas? Naši izkušeni strokovnjaki vam bodo nudili individualno svetovanje, izbirali boste lahko med najkakovostnejšimi modeli klim po konkurenčnih cenah, ob nakupu pa vam zagotavljamo tudi poprodajne storitve in podporo. Za udobno in zdravo bivanje izberite klimatsko napravo od podjetja Gatom.

skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Zakaj se stranke vedno znova obrnejo na nas?

Kaj so glavne prednosti Gatom klim?


Pri Gatomu ponujamo vrhunske klime, ki zagotavljajo popolno udobje v vašem domu ali poslovnem prostoru. Naše klime odlikuje visoka učinkovitost, napredne tehnološke funkcije, enostavna uporaba ter strokovna podpora, ki vam omogoča brezskrbno hlajenje ali ogrevanje prostorov. Izberite Gatom klime in uživajte v optimalnem bivalnem okolju.

Visoka učinkovitost

Z našimi klimami dosežete izjemne energetske izkoristke z energijskim razredom A+++, kar pomeni minimalno porabo energije. Poleg hlajenja lahko klimatsko napravo uporabljate tudi za ogrevanje vašega prostora, kar prispeva k še večjim prihrankom. Na ta način ne le varčujete z energijo, ampak tudi zmanjšujete vaše stroške ogrevanja in hlajenja, kar je koristno tako za vaš žep kot tudi za okolje.

Samodejno čiščenje

Naše klime so opremljene z vgrajenim filtrom za avtomatsko čiščenje, kar odpravlja skrbi glede rednega vzdrževanja in čiščenja naprave.
Z avtomatiziranim čiščenjem se zmanjša vaša potreba po ročnem vzdrževanju klime, kar vam prihrani čas in trud ter poskrbi za bolj zdravo bivalno okolje brez prašnih delcev in alergenov.

Brez neprijetnega pihanja

Zahvaljujoč novi tehnologiji naše klime ne piha direktno zraka proti osebam, temveč ga usmerja stran od njih, kar preprečuje neprijeten občutek hladnega zraka na koži. To omogoča bolj enakomerno porazdelitev zraka po prostoru, kar prispeva k večjemu udobju in bolj prijetnemu bivalnemu okolju.

Razvlaževanje

Funkcija razvlaževanja ustvari prijetno in zdravo bivalno okolje, kar pomaga zmanjšati vlažnost prostora in preprečuje nastanek plesni ter razvoj bakterij.

Z ustrezno regulacijo vlažnosti zraka se izognete težavam s prekomerno vlago, ki lahko negativno vplivajo na vaše zdravje in udobje v prostoru.

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o klimah

Na koliko časa je potrebno polniti hišno klimo in zakaj?

Redno vzdrževanje klimatskih naprav je ključno za njihovo učinkovito delovanje. Priporočljivo je, da se klimatsko napravo polni s hladilnim plinom vsaj enkrat na leto, predvsem pred začetkom poletne sezone, in to opravi strokovnjak. Pomanjkanje plina lahko povzroči večjo porabo energije, zato je reden servis klime pomemben, vključno z zunanjim pregledom, čiščenjem ter nadzorom delovanja ključnih komponent.
Preberi več Na koliko časa je potrebno polniti hišno klimo in zakaj?

Kako čistim in vzdržujem klimo?

Redno vzdrževanje klimatskih naprav je ključno za ohranjanje učinkovitega delovanja in zagotavljanje čistega zraka v prostoru. Pomembno je redno čiščenje filtrov, ki odstranjujejo nečistoče iz zraka, ter skrb za zunanjo enoto, ki je izpostavljena različnim vremenskim vplivom. Pri čiščenju je treba biti pozoren na uporabo primerne opreme in čistilnih sredstev ter se držati navodil proizvajalca.
Preberi več Kako čistim in vzdržujem klimo?

Zakaj teče voda iz klime in kaj narediti glede tega?

Kondenzat, ki se tvori v notranji enoti klimatske naprave med ohlajanjem zraka, običajno odteka skozi cev za odtok kondenzata. Če pa se voda izliva iz enote, to lahko kaže na težave, kot so zamašen ali poškodovan zračni filter, zamašena cev za odvod kondenzata, poškodovana odtočna posoda ali okvara črpalke za kondenzat. Poleg tega lahko prenizka vsebnost hladilnega plina, slaba namestitev ali uporaba nekakovostnih materialov prispevajo k temu problemu. Pomembno je redno čiščenje in vzdrževanje ter po potrebi poklicati strokovnjaka za popravilo.
Preberi več Zakaj teče voda iz klime in kaj narediti glede tega?

Inverterska Klima: Kako Deluje in Zakaj Je Bolj Učinkovita

Klimatska naprava je ključna tehnološka in okoljska inovacija, ki izboljšuje kakovost zraka v prostoru s čiščenjem, filtriranjem in regulacijo vlage ter temperature, neodvisno od zunanjih vremenskih razmer. Inverterska klima, kot napredna oblika klimatske naprave, prilagaja hitrost kompresorja glede na temperaturo, kar omogoča učinkovitejšo regulacijo porabe energije in delovanje pri različnih obremenitvah, kar je postalo standard v sodobnih klimatskih sistemih.
Preberi več Inverterska Klima: Kako Deluje in Zakaj Je Bolj Učinkovita
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.