Prijava na e-novice

B2B

REŠITVE ZA PODJETJA

Naša zgodba se je začela oblikovati dobro desetletje nazaj, ko smo se kot eni izmed prvih uvoznikov in distributerjev kakovostnih IR grelnih panelov in grelnih sistemom, seznanili z resničnimi potrebami naročnikov. Skozi čas se je poslanstvo podjetja oblikovalo v pomoč naročnikom pri izbiri najboljšega možnega ponudnika ogrevalnih sistemov. V podjetju GATOM se zavedamo, da gre pri izbiri ogrevalnih sistemov za dolgoročne in natančno preučene investicije, ki bodo še dolgo izpolnjevale svoj namen. Zato ponujamo različne proizvajalce ogrevalnih sistemov, različne kakovosti in različnega cenovnega razreda, saj lahko le tako kar najbolje ustrežemo vsem vašim specifičnim zahtevam. Večletne izkušnje na področju energetike in v razvoju IR ogrevalne tehnologije, ter dobro poznavanje energetskega trga, nas umeščajo nad konkurenco, ter oblikujejo podlago z najvišjo ravnjo kakovosti. Direktor Tomaž Mežnarič
 
Na voljo imamo:
– sončne elektrarne
– električne polnilnice
– IR panele
– toplotne črpalke
– talno ogrevanje
– klime 

Z izpolnitvijo vprašalnika vas kontaktiramo preko e-pošte in vam pošljemo ponudbo za izbrane izdelke. 

contact form

Pridobi ponudbo

Naše prednosti

Naše prednosti

STORITVE

Želimo imeti zadovoljne stranke, to je naš motiv in cilj, Izvajamo vrhunske prodajne in montažne storitve, kar zagotavlja brezhibno delovanje. Naša servisna mreža je razvejana po celotni Sloveniji in delu Hrvaške, kar zagotavlja našo odzivnost

KAKOVOST

Posvečamo največ pozornosti! Zavedamo se, da kakovost izdelkov ocenjujejo naši kupci in poslovni partnerji. Ponujamo samo preverjene svetovne blagovne znamke s poudarkom na estetiki. Z nekaterimi produkti dosežemo tudi do 15-letno garancijo.

ZAUPANJE

Nas dela močnejše. To dokazuje naša stalna rast in vedno več zadovoljnih uporabnikov naših energetskih rešitev. Prodajni program je zasnovan tako, da se lahko kar najbolje prilagodimo vašim potrebam, saj so pravilno izbrani produkti ključni za optimizacijo prihrankov in udobja.

ZAGOTOVILA

Vedno se jih držimo, saj so ključna za uspešno in dolgoročno zgodbo. Pomembna nam je transparentnost in trudimo se, da z našimi partnerji in kupci vzpostavljamo korekten in dolgoročen odnos.

10 let

izkušenj

820 +

uspešnih projektov

25 let

garancije

98 %

zadovoljnih strank

Vas zanima naša ponudba?

contact form

Pridobi ponudbo

This site is registered on wpml.org as a development site.