-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Električne polnilnice


S povečano osveščenostjo o trajnostni energiji, je električno polnjenje postalo ključno za moderna gospodinjstva. Naše napredne polnilnice so zasnovane tako, da vam omogočajo hitro in varno polnjenje vašega električnega vozila kar doma. Zanesljiva tehnologija, enostavna namestitev in intuitivna uporaba naredijo naše polnilnice nepogrešljiv dodatek za vsako sodobno domovanje.
Električne polnilnice so naložba v prihodnost

Se zanimate za izgradnjo električne polnilnice?


Ali razmišljate o izgradnji električne polnilnice? Pri nas ste na pravem mestu! Kot strokovnjaki na področju e-mobilnosti vam nudimo celovito podporo pri načrtovanju, projektiranju in izvedbi vaše polnilne infrastrukture. Z našim znanjem, izkušnjami in zanesljivimi partnerji v industriji vam zagotavljamo najboljše rešitve, prilagojene vašim potrebam in ciljem. Zgradite prihodnost e-mobilnosti skupaj z nami in se prepričajte v kakovostno izvedbo ter trajno vrednost vaše investicije.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Glavne prednosti Gatom e-polnilnic

Zakaj kupiti e-polnilnico pri nas?


Ker smo strokovnjaki, specializirani za zagotavljanje najboljše kombinacije kakovosti, varnosti in udobja. Naša e-polnilnica ni le naprava, ampak investicija v vašo prihodnost. Z najnovejšo tehnologijo in zanesljivimi partnerji v industriji vam zagotavljamo najboljše izkušnje polnjenja električnih vozil. Poleg tega pa vam nudimo tudi vrhunsko podporo strankam in celovite rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam. Prepustite nam skrb za vaše polnjenje vozila in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam, ki so že izbrali nas.

Kakovost nemškega trga

V ponudbi imamo tehnološke dovršene in najnaprednejše e-polnilnice, ki so izdelane, preverjene in preizkušene na nemškem trgu in dosegajo najboljšo oceno med uporabniki.

Kompaktne polnilnice izjemnega videza so vodoodporne in so namenjene tako za notranjo kot zunanjo postavitev.

Največja izbira polnilnih postaj

Za vas sodelujemo izključno z vodilnimi proizvajalci polnilnih postaj, kot so Schneider, Keba, Entratek, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in varnost. Z nakupom polnilne postaje pri nas boste deležni varnega in brezskrbnega polnjenja vašega jeklenega konjička. Prepustite nam skrb za vaše električno vozilo in se prepričajte v udobje in zanesljivost naših storitev.

Kompatibilnost z vsemi znamkami

Naše polnilne postaje so zasnovane tako, da so popolnoma kompatibilne z vsemi vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi znamkami. Ne glede na to, ali vozite Tesla, BMW, Nissan ali katero koli drugo električno vozilo, lahko zaupate, da boste z našimi polnilnimi postajami brez težav in z najvišjo učinkovitostjo napolnili svoje vozilo. Vaše udobje in varnost sta vedno na prvem mestu.

Polnilnice po namembnosti

V naši široki ponudbi boste našli različne vrste polnilnih postaj, ki so prilagojene vašim potrebam. Ne glede na to, ali gre za hišne polnilnice za uporabo v vaši domači hiši ali za javne polnilnice, ki so primerne za uporabo na prostem, javnih parkiriščih, podzemnih garažah, nakupovalnih centrih in drugih javnih prostorih, vam lahko zagotovimo kakovostne rešitve.

Pametne polnilnice

Velika prednost pred klasičnimi polnilnicami je izbira pametne polnilnice, ki omogoča napredno polnjenje vašega vozila takrat, ko je omrežje najmanj obremenjeno, pametna polnilnica nenehno spremlja vaše porabnike v hiši in prilagaja moč polnjenja.

Naša pametna polnilnica omogoča, da v hiši služi kot hranilnik energije in na dolgi rok prinaša prihranek v distribuciji električne energije.

RFID zaščita

Naša polnilnica ima visoko stopnjo IP zaščite, kar zagotavlja varnost in zanesljivost uporabe v vseh okoljskih pogojih. Ne glede na vremenske razmere lahko polnilnico brez skrbi namestite kjerkoli.

Poleg tega je naša polnilnica opremljena z zaščito RFID, ki preprečuje dostop neželenim uporabnikom, saj je varnost in zaščita vašega električnega vozila vedno naša prednostna naloga.

Telefonski nadzor

Naše polnilne postaje so zasnovane tako, da so popolnoma kompatibilne z vsemi vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi znamkami. Ne glede na to, ali vozite Tesla, BMW, Nissan ali katero koli drugo električno vozilo, lahko zaupate, da boste z našimi polnilnimi postajami brez težav in z najvišjo učinkovitostjo napolnili svoje vozilo.

Vaše udobje in varnost sta vedno na prvem mestu.

Varnost

Pri naših električnih polnilnicah je varnost vedno na prvem mestu. Naše naprave so skrbno zasnovane in izdelane z najnovejšimi varnostnimi standardi, ki zagotavljajo, da je vaše polnjenje vedno varno in zanesljivo. S stalnim nadzorom in rednimi preverjanji se prepričamo, da so naše polnilnice vedno v optimalnem delovnem stanju, kar vam omogoča brezskrbno uporabo brez nepotrebnih skrbi glede varnosti.

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o elektrčnih polnilnicah

Razbijanje mitov o električnih vozilih

V zadnjem času se je v javnosti pojavilo veliko mitov glede električnih vozil, ki včasih zameglijo resnično sliko njihovega pomena in uporabnosti. Z razvojem tehnologije in nenehnimi izboljšavami pa se je treba soočiti z dejstvi. V tem članku bomo razbili pet najpogostejših napačnih predstav o električnih vozilih ter razkrili, zakaj so električna vozila morda prava izbira za vas in za našo prihodnost na cestah.
Preberi več Razbijanje mitov o električnih vozilih

Električne polnilne postaje

Električne polnilnice postajajo iz leta v leto bolj zaželen ter iskan produkt, saj se celotna avtomobilska industrija premika v smeri elektrifikacije. Temu sledija tudi številna druga prevozna sredstva, kot so skiroji in kolesa. V našem podjetju se zavedamo, da je električna mobilnost prihodnost, in želimo k razvoju infrastrukture prispevati tudi sami.
Preberi več Električne polnilne postaje

Zakaj električne polnilnice?

Ob nakupu novega električnega ali hibridnega je smotrno poskrbeti tudi za ustrezno možnost polnjenja doma. Lahko si omislite enostavno prenosno električno polnilnico ali pa se odločite za kakovostno rešitev v obliki stenske polnilne postaje. V našem podjetju vam nudimo kakovostne rešitve na področju el. polnilnic. Prav tako lahko ponudimo rešitve za podjetja in rešitve v primeru postavitve javnih polnilnic.
Preberi več Zakaj električne polnilnice?
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.