-30%  na vso prezračevalno ponudbo poleg -30% subvencij!
-30% na vso prezračevalno ponudbo poleg -30% subvencij!

Prezračevanje


Odkrijte revolucionarne prezračevalne sisteme, ki bodo preoblikovali vaš dom in izboljšali vaše življenje. Z našimi naprednimi tehnologijami lahko končno pozabite na težave z vlago, plesnijo in slabo kakovostjo zraka. Naši prezračevalni sistemi so prilagojeni vašim potrebam in okolju, v katerem živite. Prepustite vaš problem nam in lahko končno v miru zadihate.
Prezračevalni sistem je naložba v vaše zdravje

Se zanimate za izgradnjo prezračevalnega sistema?


Pri nas vam ponujamo celovite rešitve, ki bodo izboljšale kakovost zraka v vašem domu ali poslovnem prostoru. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri načrtovanju, izbiri in namestitvi sistema, ki bo ustrezal vašim potrebam in specifičnim zahtevam vašega objekta. Ne glede na to, ali gre za novo gradnjo ali prenovo obstoječega sistema, smo tu, da vam zagotovimo učinkovito in zanesljivo prezračevanje, ki bo ustvarilo zdravo in udobno okolje za vas in vaše bližnje. Stopite v stik z nami in si zagotovite svež in čist zrak v vsakem kotičku vašega doma ali poslovnega prostora.
Naši certifikati

Certifikati


Zaupanje je ključno pri izbiri pravega ponudnika storitev. Pri nas ne ponujamo le obljub, temveč zagotavljamo trden dokaz kakovosti. Naša zavezanost odličnosti je potrjena z vrsto certifikatov, ki jih ponosno nosimo. Ne glede na to, ali gre za varnost, okoljsko osveščenost ali strokovno znanje, naši certifikati potrjujejo, da smo prava izbira. Prepričajte se sami in zaupajte strokovnjakom, ki imajo za seboj potrditev kakovosti.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Glavne prednosti Gatom prezračevanja

Zakaj si moramo urediti prezračevanje?


Prezračevanje je ključnega pomena za vsak dom, saj vpliva na vaše zdravje, udobje in energetsko učinkovitost. Ne glede na to, ali živite v vročem ali hladnem podnebju, dobro prezračevanje je temelj za zdrav in prijeten dom. Z našimi prezračevalnimi sistemi boste dosegli popolno ravnotežje med udobjem, varnostjo in trajnostjo, kar vam bo omogočilo, da uživate v vsakem trenutku v svojem domu, brez skrbi glede zraka, ki ga dihate ali stroškov ogrevanja in hlajenja. Zanesite se na nas in si zagotovite najboljše za svoj dom in svoje življenje.

Preprečite vlago in plesen

Vlažnost je pogosto težava v številnih domovih, še posebej v kopalnicah in kuhinjah, kjer se plesen rada nabira.

Naši sistemi odvajajo odvečno vlago, kar zmanjšuje tveganje za nastanek plesni in ohranja vaš dom suh in zdrav.

Izboljšajte kakovost zraka

Naši prezračevalni sistemi izboljšujejo kakovost zraka. S filtriranjem zunanjega zraka odstranjujejo alergene, prah, cvetni prah in druge delce, ki lahko negativno vplivajo na vaše zdravje. Tako lahko dihate svež in čist zrak brez skrbi za alergije ali druge dihalne težave.

Povečajte energetsko učinkovitost

Ena od najboljših lastnosti naših prezračevalnih sistemov je njihova energetska učinkovitost. Z inovativno tehnologijo recikliranja toplote ohranjajo energijo v vašem domu in zmanjšujejo stroške ogrevanja ali hlajenja. Tako boste prihranili denar na dolgi rok in hkrati zmanjšali svoj ogljični odtis.

Prispevate k trajnostnem okolju

S pravilno izbiro prezračevalnega sistema boste prispevali k bolj trajnostnemu okolju. Zmanjšanje porabe energije in izboljšanje kakovosti zraka pomenita manjši vpliv na okolje. Z našimi sistemi lahko brez slabe vesti uživate v udobnem bivanju, saj veste, da delate nekaj dobrega za planet.

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o prezračevanju

Na koliko časa je potrebno polniti hišno klimo in zakaj?

Redno vzdrževanje klimatskih naprav je ključno za njihovo učinkovito delovanje. Priporočljivo je, da se klimatsko napravo polni s hladilnim plinom vsaj enkrat na leto, predvsem pred začetkom poletne sezone, in to opravi strokovnjak. Pomanjkanje plina lahko povzroči večjo porabo energije, zato je reden servis klime pomemben, vključno z zunanjim pregledom, čiščenjem ter nadzorom delovanja ključnih komponent.
Preberi več Na koliko časa je potrebno polniti hišno klimo in zakaj?

Kako čistim in vzdržujem klimo?

Redno vzdrževanje klimatskih naprav je ključno za ohranjanje učinkovitega delovanja in zagotavljanje čistega zraka v prostoru. Pomembno je redno čiščenje filtrov, ki odstranjujejo nečistoče iz zraka, ter skrb za zunanjo enoto, ki je izpostavljena različnim vremenskim vplivom. Pri čiščenju je treba biti pozoren na uporabo primerne opreme in čistilnih sredstev ter se držati navodil proizvajalca.
Preberi več Kako čistim in vzdržujem klimo?
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.