-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Talno ogrevanje


Gatom že desetletje uspešno zagotavlja vrhunsko talno ogrevanje, ki temelji na najnovejših tehnoloških inovacijah. Naša široka paleta IR grelnih folij, grelnih mrež, izolacijskih podlog za plavajoče podne obloge ter grelnih kablov omogoča izbiro prave rešitve za vsak dom ali poslovni prostor.
Pionirji, ki vedno spremljajo trende za vas

Nenehno izobraževanje in spremljanje trga na področju talnega ogrevanja


Naša zavezanost k stalnemu izobraževanju in spremljanju najnovejših trendov na področju talnega ogrevanja nam omogoča, da smo vedno korak pred konkurenco. S tem zagotavljamo, da so naše storitve in izdelki vedno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in tehnološkimi inovacijami. S svojim strokovnim znanjem vam lahko ponudimo najboljše rešitve, ki bodo ustrezale vašim potrebam in pričakovanjem.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Na kaj moramo paziti pri izbiri?

Katero talno ogrevanje izbrati in zakaj?


Izbira pravega sistema talnega ogrevanja je ključna odločitev, ki lahko bistveno vpliva na udobje in energetsko učinkovitost vašega doma. Naši strokovnjaki pri Gatomu vam bodo z veseljem razložili prednosti različnih sistemov talnega ogrevanja ter vam svetovali pri izbiri najbolj optimalne rešitve za vaše potrebe. Z individualnim pristopom in temeljitim poznavanjem različnih možnosti vam lahko zagotovimo, da bo vaše talno ogrevanje delovalo optimalno in učinkovito.

Učinkovito ogrevanje

Talno ogrevanje je izjemno učinkovit način ogrevanja prostorov, saj toploto enakomerno porazdeli po celotni površini tal. Sistem talnega ogrevanja zagotavlja prijetno toploto v vseh kotičkih prostora, kar omogoča udobno bivanje brez hladnih območij ali toplotnih nihanj. Poleg tega omogoča tudi boljšo izrabo energije, saj se toplota dviguje od spodaj navzgor, kar zmanjšuje izgube in omogoča bolj enakomerno ogrevanje prostora.

Estetska privlačnost

Talno ogrevanje je estetsko prijazna rešitev, saj omogoča enakomerno ogrevanje prostora brez potrebe po vidnih grelnih telesih ali radiatorjih.
Sistem talnega ogrevanja je skrit pod tlemi, kar omogoča popolno svobodo pri oblikovanju notranjega prostora brez omejitev zaradi namestitve ogrevalnih naprav. To pomeni, da lahko ohranite čiste linije in estetsko dovršen videz svojega doma.

Povečana udobja

Eden izmed glavnih razlogov za izbiro talnega ogrevanja je povečanje udobja v bivalnem prostoru. Toplota, ki jo oddaja talno ogrevanje, se širi po prostoru na prijeten in nevsiljiv način, kar omogoča udobno bivanje brez občutka prepiha ali suhega zraka.

Poleg tega talno ogrevanje omogoča tudi enakomerno temperaturo po celotni površini tal, kar je še posebej prijetno v hladnejših mesecih.

Energetska učinkovitost

Talno ogrevanje je energetsko učinkovita rešitev za ogrevanje prostorov, saj omogoča boljšo izrabo energije in zmanjšuje izgube toplote. Z enakomerno porazdelitvijo toplote po celotni površini tal se omogoča bolj učinkovito ogrevanje prostora brez potrebe po visokih temperaturah zraka. To pa pomeni tudi manjšo porabo energije in nižje stroške ogrevanja na dolgi rok.

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o talnem ogrevanju

Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.