Prijava na e-novice

Image Alt

Talno ogrevanje

NAJBOLJ UDOBEN IN EKONOMIČEN NAČIN OGREVANJA

Talno ogrevanje

Že od 9€ naprej

Z našim sistemom ogrevamo vse vrste notranjih in zunanjih površin

Preverite zakaj je talno ogrevanje pri podjetju Gatom najboljša izbira?

Gatom je specializirani ponudnik talnega ogrevanja že  10 leto. V naši ponudbi najdete IR grelno folijo INOFILM, grelne mreže, Aluminijaste grelne preproge, grelne kable, naša ponudba vključuje tudi ogrevanje na 12V.

IR grelna folija

Zagotavlja nizko porabo energije in visoko učinkovitost ogrevanja prostora. Poglavitna prednost tovrstnega inovativnega produkta je v njegovi debelini, ki je samo 0, 295 mm, kar so idealne dimenzije primerne za adaptacijo različnih površin, saj je izguba na višina zanemarljiva.

Tako lahko IR grelno folijo namestimo na določene površine, brez večjih posegov v samo strukturo prostora. Prednost tovrstnega ogrevalnega sistema, pa je tudi v njegovi enakomerni razporeditvi toplote po celotni površini, kar še dodatno dvigne in zviša kvaliteto bivanja v tako opremljenem prostoru.

Sevalni ogrevalni sistem ne povzroča kroženja zraka, torej je s tem kroženja prahu in pršic povsem onemogočeno. Sama montaža je izredno nezahtevna in se jo lahko loti skoraj vsak.

Največja temperatura grelne folije je samo 32°C kar pomeni, da gre za izredno varčen in udoben nizko temperaturni sistem ogrevanja. V ponudbi so na voljo visoko kvalitetne grelne folije z kar 10 – letno garancijo in več kot 30 letno življenjsko dobo. Grelne folije se lahko uporabljajo tako za glavno ogrevanje prostorov, kot tudi za dogrevanje prostorov.

Grelne mreže

Grelne mreže za bivalne prostore se najpogosteje polagajo na estrih, finalna talna obloga pa so lahko keramične ploščice, PVC-obloga, parket… 

Njihova uporaba bo s svojo visoko kakovostjo zagotovila brezmejno udobje. V ponudbi so grelne mreže moči od 100W/m2 do 200W/m2, grelne mreže se lahko uporabljajo kot samostojno ogrevanje ali pa kot dodatno ogrevanje in so na voljo v široki paleti dimenzij in sicer že od 0,5 m2 pa vse do kar 18 m2.

Aluminijasta grelna preproga

Aluminijasta grelna preproga je odlična izbira za vgradnjo v suhe prostore.

Finalna talna obloga je lahko laminat, parket, vinil.. Odlikuje jo nizka poraba in zelo enostavno polaganje.

Zunanje ogrevanje

Grelni kabli za taljenje snega in ledu se uporabljajo za zunanje ogrevanje dvorišč, pločnikov, pohodnikov površin, dovozih, stopniščih…

Zaradi njihove zunanje uporabe so odporni na UV, imajo še dodatno mehansko zaščito in so bistveno močnejši.
Na voljo sta dva sistema za zunanje ogrevanje; za vgradnjo pod tlakovce in beton ter za vgradnjo pod asfalt.

Želite imeti svoje talno ogrevanje?

  Nenehno izobraževanje in spremljanje trga na področju talnega ogrevanja

  Preverite še ostale prednosti nakupa talnega ogrevanja pri nas?

  ZAUPAJTE IZKUŠENIM STROKOVNJAKOM

  Nenehno izobraževanje in spremljanje trga na področju energetike, ter zaposleni inženirji v podjetju GATOM je garancija, da ste na pravem mestu, ko se odločate za nakup električnega talnega ogrevanja. Da je temu tako pritrjujejo naše zadovoljne stranke.

  KATERO TALNO OGREVANJE IZBRATI

  To vam bodo z veseljem razložili strokovnjaki v podjetju Gatom in vam predlagali sistem, ki je najbolj optimalen za vaš prostor tako iz vidika udobja kot tudi prihranka pri ogrevanju.

  POPRODAJNE STORITVE

  Verjamemo v moč poprodajne storitve - s prodajo se nas odnos ne zaključi. Z veseljem vas celovito podpiramo z našimi nasveti, pomagamo pri morebitnih novih nakupih in nagradimo vašo zvestobo z dodatnimi ugodnostmi. Ko smo enkrat skupaj smo skupaj za vedno.

  Blog o talnem ogrevanju

  Izjemna uporabnost sistema talnega ogrevanja, praktično ga lahko definiramo kot sistem, ki lahko odgovarja skoraj vsem zahtevam uporabnika za domačo uporabo torej predvsem pri standardni višini stropa do 3 m. Največkrat se sistem vgradi ob prenovi talnih oblog in ob novogradnji.

  Vas zanima naša ponudba?

  This site is registered on wpml.org as a development site.