-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Sončne elektrarne


Naše elektrarne so povsod znane kot najkvalitetnejše, saj sodelujemo z evropskimi dobaviteljimi, ki garantirajo dolgoročnost in nizko ceno.
Inovativna rešitev za vsakega

Omogočamo sončne elektrarne za male in velike uporabnike


Nudimo prilagojene rešitve sončnih elektrarn, ki ustrezajo tako potrebam posameznikov kot tudi večjih poslovnih subjektov. Ne glede na velikost vaše porabe ali prostora, ki ga imate na voljo, smo tu, da vam pomagamo izkoristiti sončno energijo na najučinkovitejši način. Naša ekipa strokovnjakov vam bo v vsakem koraku zagotovila podporo in nasvete, da boste lahko brez težav koristili prednosti obnovljive energije.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Naše izkušnje in reference govorijo zase

Ne zaupajte nam, zaupajte našim izkušnjam


Naša slava seže od slovenskih gričev do mednarodnih obzorij, ustvarjamo sledi tako doma kot v tujini, kar pomeni, da imamo na voljo obilico referenc in bogatih izkušenj. Ne le da smo prepoznavni, ampak tudi nepogrešljivi, saj smo prava mešanica znanja, ustvarjalnosti in strasti.

Sončne elektrarne za manjšo, osebno uporabo

Naj vaša osebna uporaba sončne energije postane resničnost! Naše sončne elektrarne so zasnovane tudi za manjše gospodinjstva, kar pomeni, da lahko uživate v lastni obnovljivi energiji brez skrbi.

Ne glede na vaše potrebe, smo tu, da vam pomagamo korakati proti bolj trajnostni prihodnosti.

Sončne elektrarne za večje porabnike

Nudimo prilagojene rešitve sončnih elektrarn, idealne za večje porabnike. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala pri načrtovanju in namestitvi sistema, ki bo učinkovito zadovoljil vaše energetske potrebe.
Z našimi sončnimi elektrarnami boste ne le zmanjšali stroške energije, temveč tudi prispevali k trajnostni prihodnosti.

Sončne elektrarne za vikende in mobilne hiške

Uživajte v brezskrbnem izkoristku energije kjerkoli že ste! Naše sončne elektrarne so omogočene tudi za vikende in mobilne hiške, saj vam zagotavljajo neodvisnost in trajnostno oskrbo z električno energijo. Ne glede na vaše potrebe po energiji, vam bomo pomagali najti pravo rešitev, ki bo popolnoma prilagojena vašemu življenjskemu slogu.
Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o sončnih elektrarnah

Rešitev za omejeno ali zavrnjeno soglasje: Baterijski hranilnik

V prizadevanju za izgradnjo sončne elektrarne se včasih srečamo z izzivom omejenega ali zavrnjenega soglasja s strani elektrodistributerjev. Ta problem je lahko posledica že obstoječih sončnih elektrarn v sistemu net-meteringa, ki obremenjujejo omrežje. Kljub temu pa obstaja rešitev, ki omogoča shranjevanje viška električne energije: baterijski hranilniki.
Preberi več Rešitev za omejeno ali zavrnjeno soglasje: Baterijski hranilnik

Koliko sončnih panelov potrebujete za oskrbo vašega doma z električno energijo?

Vaša poraba energije v kilovatnih urah (kWh) določa velikost vašega sistema. Paneli imajo širok razpon moči (od 275W do 360W je običajno začetek leta 2019), in druge dejavnike, kot so lokalna izpostavljenost soncu, usmerjenost nosilca in prisotnost baterijske banke, igrajo tudi vlogo. Preberite ta članek in uporabite naš kalkulator stroškov sončne energije, da dobite natančno oceno.
Preberi več Koliko sončnih panelov potrebujete za oskrbo vašega doma z električno energijo?
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.