Prijava na e-novice

Image Alt

Sončne elektrarne

Sonce sije zastonj, izkoristite ga.

Sončne elektrarne

Ob nakupu sončne elektrarne BREZPLAČNA klima ali IR panel!

Zaupajte projekt strokovnjakom

Zakaj kupiti sončno elektrarno pri nas?

STROKOVNO SVETOVANJE

Z naprednim programom vam izdelamo natančno ponudbo že v eni uri, v teh časih vam svetujemo tudi online.

IZJEMNA KVALITETA

Naše sončne zagotavljajo najvišje donose glede na investicijo in življenjsko dobo vsaj 30 let. Sodelujemo izključno z svetovnimi proizvajalci solarnih sistemov kot so: Longi Solar, Bisol, Luxor…

SONČNA ELEKTRARNA NA KLJUČ S SUBVENCIJO

Z bogatimi izkušnjami bomo namesto vas opravili vse zapletene postopke in pridobili vsa potrebna soglasja, da bo vaša nova sončna elektrarna čim prej v obratovanju. Pomagamo vam pri pridobitvi nepovratnih sredstev za postavitev sončne elektrarne, ko zmanjšajo med 15% in 20% stroškov investicije.

VZDRŽEVANJE SONČNIH ELEKTRARN

Za vzdrževanje uporabljamo vrhunsko tehnologijo z termovizijski kamero zaznamo napake, ki se s prostim očesom ne vidijo. Poskrbimo tudi za čiščenje sončnih elektrarn z vrtljivimi krtačami.

Preverite, zakaj je investicija v sončno elektrarno ekonomsko upravičena.

Za vas smo izračunali povprečno družino, ki za ogrevanje uporablja energent električno energijo in porabi na letni ravni 1.540 € elektrike. Iz spodaj navedenih podatkov se hitro vidi prihranek in, da je nakup sončne elektrarne ekonomsko upravičen.

1540 €

letni strošek električne energije

170 €

letni strošek po postavitvi sončne elektrarne

1370 €

predvideni letni prihranek

27.400 €

prihranek v 30 letih je z vključeno investicijo, upoštevanjem padca učinkovitosti

8 let

povrnitev investicije

Želite tudi vi izkoristiti brezplačno energijo sonca?

  Verjamemo v moč poporodajne storitve

  Preverite naše prednosti

  POPRODAJNE STORITVE

  Verjamemo v moč poporodajne storitve - s prodajo se nas odnos ne zaključi. Z veseljem vas celovito podpiramo z našimi nasveti, pomagamo pri morebitnih novih nakupih in nagradimo vašo zvestobo z dodatnimi ugodnostmi. Ko smo enkrat skupaj smo skupaj za vedno.

  PAKETNE KOMBINACIJE GATOM

  Proizvedeno elektriko iz sončne elekrarne lahko uporabimo za ogrevanje z IR paneli ali toplotno črpalko, se hladimo s klimo ali polnilno svoj novi e-avtomobil z e-polnilnico. Vse to nam omogočajo naši paketi Gatom, katere dobite pod posebnimi pogoji.

  ZAUPAJTE IZKUŠENIM STROKOVNJAKOM

  Nenehni razvoj in spremljanje energetskega trga, ter zaposleni inžiniriji v podjetju GATOM je garancija, da ste na pravem mestu za vse energetske rešitve in energetsko neodvisnost. Da je temu tako pritrjujejo naše zadovoljne stranke.

  Blog o sončnih elektrarnah

  Sončna elektrarna je sistem, ki izkorišča obnovljivi vir energije in ne onesnažuje okolja. Sistem ne onesnažuje okolja, deluje tiho in potrebuje minimalno vzdrževanje, omogoča nam zmanjšanje računa za elektriko.

  Osnova za določanje velikosti sončne elektrarne je letna poraba električne energije v posameznem gospodinjstvu. Pri izračunu velikosti je potrebno upoštevati:

  Vas zanima naša ponudba?