-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Manjše sončne elektrarne


Z izjemno zmogljivo tehnologijo omogočamo, da vaš dom ali poslovni prostor postanejo neodvisni od tradicionalnih virov energije. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko tudi vi koristite moč sonca!
Še zadnja varna investicija

Kdaj se mi povrne investicija?


Za tiste, ki se sprašujejo, kdaj se bo njihova investicija v sončno elektrarno povrnila, imamo odgovor: lahko že v petih letih! Z našimi visokokakovostnimi sončnimi elektrarnami, optimiziranimi za učinkovitost in dolgoročno zanesljivost, boste hitro začeli opažati prihranke na vaših računih za energijo. S pravilno izračunanimi stroški in prihranki vam lahko zagotovimo, da bo vaša naložba v sončno energijo donosna in trajnostna odločitev.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Glavne prednosti sončne elektrarne

Zakaj bi se sploh odločili za sončno elektrarno?


Ker je to pametna naložba v prihodnost. Sončna energija je neizčrpen vir čistega in obnovljivega vira energije, ki ne samo, da zmanjšuje vašo odvisnost od tradicionalnih virov energije, ampak tudi zmanjšuje vaše stroške in prispeva k ohranjanju okolja. S sončno elektrarno postanete del trajnostne energetske prihodnosti, hkrati pa si zagotovite dolgoročne prihranke in zmanjšate svoj ogljični odtis. Zagotovite si varno finančno prihodnost.

Znižanje stroškov elektrike

Znižanje stroškov elektrike še nikoli ni bilo tako enostavno! Z našimi sončnimi elektrarnami lahko hitro in učinkovito zmanjšate svoje mesečne stroške za elektriko.

Namestitev sončne elektrarne vam omogoča, da proizvajate lastno električno energijo iz sončne svetlobe, kar pomeni manjši račun za elektriko vsak mesec.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite svojo neodvisnost od omrežja z našimi sončnimi elektrarnami! Z našimi rešitvami boste lahko proizvajali lastno električno energijo kar iz sončne svetlobe, ne da bi bili odvisni od tradicionalnih energetskih virov. Ne samo, da boste zmanjšali svojo odvisnost od omrežja, ampak boste tudi uživali v večji stabilnosti in zanesljivosti vašega energetskega sistema.

Prispevanje k bolj zelenem okolju

Z vašo odločitvijo za sončno elektrarno prispevate k bolj zelenemu okolju! S sončno energijo zmanjšujete emisije toplogrednih plinov in svoj ogljični odtis, kar pomaga ohranjati naš planet za prihodnje generacije. Z našimi sončnimi rešitvami boste lahko svoj del prispevali k ustvarjanju bolj trajnostne prihodnosti. Stopite z nami na pot k čisti in zeleni prihodnosti.

Pripravite dom na prihodnost

Sončna energija je ključ do trajnostne prihodnosti, in z našimi rešitvami lahko hitro in enostavno prilagodite svoj dom za prihajajoče izzive.

Zmanjšajte svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, zmanjšajte stroške elektrike in hkrati prispevajte k ohranjanju okolja. Vaš dom bo pripravljen na izzive prihodnosti.
Naši produkti

Preberite si več o naših produktih

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Tjaša Arnšek
Tjaša Arnšek
2024-05-20
Ponudnikov za IR panele je veliko, zato sem naredila skrbno raziskavo in se odločila za Ekowerm IR panele predvsem zaradi visokih varnostnih standardov in certifikatov. K izbiri je pripomoglo tudi strokovno znanje in prijaznost osebja pri Gatom d.o.o.. Z Ekowerm IR paneli sem prepričana, da sem izbrala najboljšo rešitev za učinkovito in zanesljivo ogrevanje doma. Priporočam!
lojze peternel
lojze peternel
2024-04-17
Dobil sem omejeno soglasje, ampak so mi uredili alternativo s hranilnikom. Odgovorili so mi na vsa vprasanja, montaza je bila hitra in brez problema. Vse odlicno funkcionira in mi res ni zal. Priporocam!
Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah o sončnih elektrarnah

Rešitev za omejeno ali zavrnjeno soglasje: Baterijski hranilnik

V prizadevanju za izgradnjo sončne elektrarne se včasih srečamo z izzivom omejenega ali zavrnjenega soglasja s strani elektrodistributerjev. Ta problem je lahko posledica že obstoječih sončnih elektrarn v sistemu net-meteringa, ki obremenjujejo omrežje. Kljub temu pa obstaja rešitev, ki omogoča shranjevanje viška električne energije: baterijski hranilniki.
Preberi več Rešitev za omejeno ali zavrnjeno soglasje: Baterijski hranilnik

Koliko sončnih panelov potrebujete za oskrbo vašega doma z električno energijo?

Vaša poraba energije v kilovatnih urah (kWh) določa velikost vašega sistema. Paneli imajo širok razpon moči (od 275W do 360W je običajno začetek leta 2019), in druge dejavnike, kot so lokalna izpostavljenost soncu, usmerjenost nosilca in prisotnost baterijske banke, igrajo tudi vlogo. Preberite ta članek in uporabite naš kalkulator stroškov sončne energije, da dobite natančno oceno.
Preberi več Koliko sončnih panelov potrebujete za oskrbo vašega doma z električno energijo?

Kaj so sončne elektrarne? – Osnovne informacije o sončnih elektrarnah

Sončne elektrarne sestavljajo fotonapetostni moduli, ki omogočajo proizvodnjo elektrike brez onesnaževanja okolja. Sistem omogoča zmanjšanje računa za elektriko ter uporabo električne energije za ogrevanje, hlajenje, polnilnice za električna vozila in gospodinjske aparate. Velikost elektrarne se določa glede na letno porabo električne energije gospodinjstva, pri čemer je mogoče pridobiti subvencije za zmanjšanje stroškov investicije.
Preberi več Kaj so sončne elektrarne? – Osnovne informacije o sončnih elektrarnah
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.