IR paneli

Ponudite si najboljše v ogrevanju z našimi inovativnimi IR paneli, ki združujejo vrhunsko kakovost, trajnost in energetsko učinkovitost. Kot uvoznik vodilnih svetovnih proizvajalcev IR panelov na trgu, smo ponosni, da lahko našim strankam ponudimo najdaljšo garancijo, ki sega do 15 let. S poudarkom na delnem lastnem razvoju v EU, smo ustvarili tesno povezavo s proizvajalci, kar nam omogoča, da vam ponudimo najboljše izdelke po najbolj konkurenčnih cenah.
Dolgoletna družinska tradicija

Zakaj se obrnete na Gatom za IR panele?


Naša prednost je tudi v tem, da smo s transparentnim pristopom vzpostavili dolgoročno sodelovanje s proizvajalci, kar nam omogoča, da dosežemo izjemno ugodne cenovne pogoje. Ne glede na vaše potrebe in proračun, vam zagotavljamo, da boste pri nas našli IR panele, ki ustrezajo vašim željam in zahtevam.

Naša ponudba IR panelov je največja na trgu, saj vključuje klasične modele, industrijske rešitve, grelce za terase ter inovativne izdelke, kot so IR paneli v obliki ogledala z LED razsvetljavo in stekleni IR paneli za kopalnice. S tem vam omogočamo, da izberete najbolj primerno rešitev za ogrevanje vašega doma ali poslovnega prostora, ki bo ustrezala vašim potrebam in estetskim preferencam.
skupnih izkušenj
uspešnih projektov
skupnega prihranka
garancije
Naše izkušnje in reference govorijo zase

Ne zaupajte nam, zaupajte našim izkušnjam


Naša slava seže od slovenskih gričev do mednarodnih obzorij, ustvarjamo sledi tako doma kot v tujini, kar pomeni, da imamo na voljo obilico referenc in bogatih izkušenj. Ne le da smo prepoznavni, ampak tudi nepogrešljivi, saj smo prava mešanica znanja, ustvarjalnosti in strasti.

IR paneli za osebno uporabo

Naši IR paneli predstavljajo idealno rešitev za manjše prostore, kjer je pomembna kombinacija učinkovitosti, priročnosti in estetike. Z inovativno tehnologijo infrardečega ogrevanja zagotavljamo hitro in enakomerno razporeditev toplote, kar omogoča udobno bivanje v hladnejših mesecih. Poleg tega je njihova namestitev enostavna, kar omogoča hitro uporabo brez zapletenih postopkov. Svoj dom lahko enostavno nadgradite z našimi IR paneli in uživate v udobnem in prijetnem bivalnem okolju.

IR paneli za večje porabnike

Naše IR panele izberite za učinkovito ogrevanje večjih poslovnih prostorov in poslopij. Zasnovani za optimalno razporeditev toplote in enakomerno segrevanje, naši IR paneli zagotavljajo prijetno bivanje in delo brez hladnih točk.
Z enostavno namestitvijo in nizkimi stroški vzdrževanja so naši IR paneli idealna rešitev za vzdrževanje prijetne temperature v vašem poslovnem okolju. Investirajte v udobnost in učinkovitost s našimi vrhunskimi IR paneli.

IR paneli za vikende in mobilne hiške

Naši IR paneli so popolna rešitev za ogrevanje vikendov in mobilnih hišk. Z njihovo kompaktno obliko in enostavno namestitvijo se prilegajo vsakemu prostoru, ne glede na velikost. Zagotavljajo hitro in učinkovito segrevanje, tako da se lahko hitro sprostite in uživate v prijetnem okolju. Poleg tega so naši IR paneli energetsko učinkoviti, kar pomeni nižje stroške ogrevanja, kar je še posebej pomembno za vikende in mobilne hiške, ki se uporabljajo le občasno. Odkrijte udobje in prilagodljivost z našimi IR paneli za vikende in mobilne hiške.

Preberite si besede naših strank in vidite zakaj nam zaupajo

Zaupanje naših strank v njihovih besedah

Marko Janžekovič
Marko Janžekovič
2023-12-20
Ko sem se odločal za nakup sončne elektrarne, mi je bilo pomembno, da to izpeljem učinkovito in finančno ugodno. Tako sem odkril podjetje Gatom. Njihova ekipa se je izkazala za prave strokovnjake na tem področju, pomagali so mi na vsakem koraku in transparentno so do konca izpeljali celoten projekt - od nakupa do vgradnje sončne elektrarne. Brezplačno pa so mi pomagali tudi pri oddaji vloge za samooskrbo. Samo pohvala!
Natalija Bečan
Natalija Bečan
2023-12-14
Odlična ocena Prijazni ,korektni monterji kot bi bili družinski člani Hvala vsem skupaj Priporočam vsem zaradi dobre komunikacije ,odnosa hitrega odziva Ste na najboljši poti,da s takšnim pristopom pridobivate najboljše ocene zadovoljnih strank Vse dobro
Saša Huzjak
Saša Huzjak
2023-12-05
Za majhno brunarico na podeželju smo rabili ogrevanje in smo se odločili za IR panele. Ko smo raziskovali, katere bi kupili, ponudba podjetja GATOM je definitivno izstopala z 15-letno garancijo (ostali so ponujali 5 ali 2 leti). G. Mežnarič nam je hitro odgovoril na vsa vprašanja pred nakupom, montaža je bila enostavna in hitra, panela zelo lepo grejeta. Skratka, več kot zadovoljni!
Žiga Preskar
Žiga Preskar
2023-11-27
Paneli delujejo odlično. Zelo zadovoljen. Še posebaj pa bi želel pohvaliti montažerja. Kvalitetna izvedba in zelo profesionalni odnos. 10 od 10
Brin
Brin
2023-10-14
Super podjetje, hitra montaža, ugodne cene!
Zdenko Đura
Zdenko Đura
2023-10-14
Odlično in strokovno svetovanje in montaža. Prednost, hitra odzivnost.
J K
J K
2023-08-10
Dobro orgnizirano podjetje, kjer je stranka vedno na prvem mestu. Priporočam njihove solarne panele.
Ania Pirc
Ania Pirc
2023-08-09
s svetovanjem, montažo in ceno sem zelo zadovoljna! Hvala G. Tomaž za ustrezno svetovanje! po dobrem letu dni uporabe ne bi nikoli zamenjali. Imamo IR panele in sončno elektrarno.
Nataša Mežnarič
Nataša Mežnarič
2023-08-09
Dobro svetovanje in kvalitetna montaza. Zelo smo zadovoljni.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o novicah IR panelih

Pogosta vprašanja pri IR panelih

Pri uporabi infrardečih (IR) panelov se lahko pojavijo določene težave, ki vplivajo na njihovo učinkovitost in udobje ogrevanja prostorov. Kljub temu, da je uporaba IR panelov v večini primerov uspešna, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov za optimalno delovanje. V tem članku bomo razpravljali o nekaterih pogostih težavah in ponudili praktične rešitve.
Preberi več Pogosta vprašanja pri IR panelih
Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.

Gatom d.o.o.
Gmajna 3,
1236 Trzin
info@gatom.si
030 679 722

STORITVE
Sončne elektrarne
Električne polnilnice
Prezračevanje
Toplotne črpalke
IR paneli
Talno ogrevanje
Klime

POMEMBNO
Novosti
O nas
Reference

© Gatom 2024, internetna prodaja, d.o.o, | Splošni pogoji poslovanja  | Piškotki

Gatom d.o.o.
Gmajna 3,
1236 Trzin
info@gatom.si
030 679 722

STORITVE
Sončne elektrarne
Električne polnilnice
Prezračevanje
Toplotne črpalke
IR paneli
Talno ogrevanje
Klime

POMEMBNO
Novosti
O nas
Reference

© Gatom 2024, internetna prodaja, d.o.o, | Splošni pogoji poslovanja  | Piškotki