-2000€   na vse sončne elektrarne
-2000€ na vse sončne elektrarne

Raznolike prednosti kombinacije toplotne črpalke in sončne elektrarne

Kombinacija toplotne črpalke in sončne elektrarne ponuja celovito energetsko rešitev za trajnostno življenje. S toplotno črpalko se izkorišča energija iz okolja za ogrevanje doma, medtem ko sončna elektrarna izkorišča sončno energijo za proizvodnjo električne energije. Ampak zakaj je kombinacija tako učinkovita?

Zakaj rabim oboje?

Celotiva energetska rešitev

Pogled na prihodnost prinaša vedno večji poudarek na trajnostnih energetskih rešitvah. Med najbolj vznemirljivimi in donosnimi možnostmi v tej smeri je kombinacija toplotne črpalke in sončne elektrarne. Ta združitev omogoča celovito energetsko rešitev za domove, kar ne le zmanjšuje stroške energije, ampak tudi zmanjšuje ogljični odtis.

Toplotna črpalka – udobje in energetska učinkovitost

Delovanje toplotne črpalke temelji na izkoriščanju energije iz okolja, kot so zrak, voda ali zemlja, za ogrevanje doma. Glavna prednost te naprave je visoka energetska učinkovitost, saj za vsako enoto porabljene energije proizvede več enot toplotne energije. Ta pristop ne le zmanjšuje stroške ogrevanja, ampak tudi zmanjšuje emisije CO2.

Sončna elektrarna – trajnostni vir energije

Sončna elektrarna izkorišča sončno energijo za proizvodnjo električne energije. Fotovoltaične celice pretvarjajo sončno svetlobo v elektriko, ki se lahko uporablja za napajanje gospodinjskih aparatov, ogrevanje vode in polnjenje električnih vozil. S tem sistemom je mogoče postati manj odvisen od tradicionalnih virov energije, zmanjšati stroške elektrike in prispevati k čistejšemu okolju.

Celovita rešitev z večplastnimi koristmi

Kombinacija toplotne črpalke in sončne elektrarne ponuja številne prednosti, vključno z zmanjšanjem odvisnosti od zunanje energije, zmanjšanjem stroškov energije, izboljšanjem kakovosti bivanja in zmanjšanjem okoljskega odtisa. Poleg tega je investicija v to kombinacijo tehnologij dolgoročno donosna in predstavlja korak k bolj trajnostnemu načinu življenja.

Zaupajte strokovnjakom

Pri izbiri in izvedbi teh tehnoloških rešitev je ključnega pomena izbrati zanesljivega partnerja. Pri podjetju Gatom vam nudimo strokovno znanje, izkušnje in celovito podporo v vseh fazah projekta. Investicija v toplotno črpalko in sončno elektrarno ni le korak k energetski neodvisnosti, temveč tudi naložba v boljšo prihodnost.

Zaupajo nam tudi velika podjetja

Uspešna partnerstva

Poskrbite za svojo prihodnost,
prihodnost najbližjih in za
prihodnost okolja

Vsaka referenca je zgodba zadovoljstva

Naše reference so zgodba zase

Pri Gatom ne govorimo zgolj o svojih dosežkih, ampak jih pokažemo. Z našo zgodovino izvedbe številnih projektov, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke, talno gretje, IR paneli in klimatske naprave, smo si prislužili zaupanje številnih strank. Za vas to pomeni več kot samo besede. Naši projekti niso le uspešni, temveč prinašajo merljive rezultate in koristi, ki jih lahko preverite spodaj.

Zaupajte nam, da bomo vaš projekt izvedli z izkušnjami, strokovnostjo in zanesljivostjo, ki si ju zaslužite. Pridružite se številnim strankam, ki so že prejemale koristi naših storitev. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Gatom naredi razliko za vas.
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  82.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  32 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  192.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  70.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  71.000
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  13 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  75.000€
 • Sončna elektrarna
  Inštalacijska moč
  16 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  80.000€
 • Sončna elektrarna
  Sončna elektrarna
  12 kW
  Življenska doba
  40+ let
  Prihranek v 10 letih:
  65.000€
Poglejte si vse naše reference
Financiranje in subvencije

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?


Subvencije pridejo in grejo in veliko ljudi jih zamudi. Nima vsak čas, da se vsak dan ukvarja s tem, da išče nove akcije za njihove projekte. Ampak mi vam lahko pomagamo. Sporočite nam kakšne interese imate in sporočili vam bomo, ko pride kakšna subvencija vam v vpoštev.

Poleg tega uredimo za vas celotni postopek subvencije, tako da ste lahko v miru doma in počakate na dobre novice iz naše strani.

Energija, ki je dobra za okolje

Naredite korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu z našo energijo, ki je prijazna do okolja.
Z našimi rešitvami za obnovljive vire energije boste zmanjšali svoj ogljični odtis in prispevali k ohranjanju čistega okolja za prihodnje generacije.

Investirajte danes, prihranite jutri

Investirajte danes v trajnostno prihodnost in prihranite jutri!

Z našimi sončnimi elektrarnami lahko zmanjšate svojo odvisnost od tradicionalnih virov energije, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate svoj ogljični odtis.

Neodvisnost od omrežja

Osvojite neodvisnost. Naša rešitev vam omogoča svobodo, da uživate v zanesljivi oskrbi z energijo ne glede na zunanje pogoje. Ne bodite več vezani na omrežje, saj boste s sončno energijo postali popolnoma samozadostni, kar pomeni večjo varnost in neodvisnost.

Evolucija proti električni mobilnosti

Evolucija proti električni mobilnosti je nepreklicna. Z našimi rešitvami za polnjenje električnih vozil lahko prispevate k zmanjšanju emisij CO2 in izboljšanju kakovosti zraka, obenem pa uživate v udobju in zanesljivosti električne vožnje. Stopite korak naprej in se pridružite revoluciji električne mobilnosti.