Prijava na e-novice

Image Alt
Izkušeni strokovnjaki

O podjetju

CELOVITE REŠITVE ZA OGREVANJE, HLAJENJE IN ENERGETSKO NEODVISNOST

O PODJETJU

Naši produkti

Sončne elektrarne

Električne polnilnice

IR paneli

Toplotne črpalke

Talno ogrevanje

Klime

O podjetju

Naša zgodba se je začela oblikovati dobro desetletje nazaj, ko smo se kot eni izmed prvih uvoznikov in distributerjev kakovostnih IR grelnih panelov in grelnih sistemom, seznanili z resničnimi potrebami naročnikov. Skozi čas se je poslanstvo podjetja oblikovalo v pomoč naročnikom pri izbiri najboljšega možnega ponudnika ogrevalnih sistemov. V podjetju GATOM se zavedamo, da gre pri izbiri ogrevalnih sistemov za dolgoročne in natančno preučene investicije, ki bodo še dolgo izpolnjevale svoj namen. Zato ponujamo različne proizvajalce ogrevalnih sistemov, različne kakovosti in različnega cenovnega razreda, saj lahko le tako kar najbolje ustrežemo vsem vašim specifičnim zahtevam. Večletne izkušnje na področju energetike in v razvoju IR ogrevalne tehnologije, ter dobro poznavanje energetskega trga, nas umeščajo nad konkurenco, ter oblikujejo podlago z najvišjo ravnjo kakovosti. Direktor Tomaž Mežnarič
Uspešna partnerstva
Naročniki o nas
Log pri Brezovici

Nuša Merlak

Sporočam, da je bila montaža uspešno izvedena. Fanta sta bila profesionalna in sta se res trudila, da smo poiskali najboljše rešitve, tako da je bilo podometne montaže vse skupaj 20 cm. Zaenkrat paneli delujejo brez problemov in tudi ko je temperatura ponoči zunaj padla na -16 C, je bilo v apartmaju dovolj toplo. Hvala za dobavo in strokovno montažo in lepe pozdrave.

Žalec

Matic Šoba

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse opravila super in oba zelo prijazna....vsekakor če bo kdo potreboval panel vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Kranj

Katarin Stanič

Izredno smo bili zadovoljni z svetovanjem, glede nakupov panelov ter nad samo strokovnostjo g.Tomaža. Z paneli smo zelo zadovoljni - sama montaža, ogrevanje in prihranek z tovrstnim ogrevanjem, so nas res navdušili.

David & Lea Novak Hartner

Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem ... komunikacijo, odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

Tuhinj

Drago Kranjc

Imeli smo ogromno težav z plesnijo in vlago. Odločili smo se za IR grelne panele. Ob še nekaterih drugih ukrepih se je plesen zelo zmanjšala, v nekaterih prostorih celo popolnoma izginila. Prav tako moram pohvaliti celotno ekipo od svetovanja do kvalitetne montaže.

This site is registered on wpml.org as a development site.