Uspešna montaža kar 46 IR panelov

Uspešna montaža kar 46 IR panelov

27.01.2020

Zaupan nam je bil projekt večjega obsega, kjer smo na želje in potrebe naročnika postavili kar 46 IR panelov. Z namestitvijo novih ogrevalnih elementov, smo razrešili veliko težavo pomanjkanja toplote, in s tem zagotovo razveselili vse uporabnike sedaj izboljšanih prostorov tako v proizvodnji kot v pisarnah.

Da je bila montaža vseh IR panelov resnično optimalna in, da je ustvarila najboljši možen ekonomični učinek, smo opravili tudi predhodni ogled objekta, svetovali glede električne napeljave ter preudarno sestavili načrt postavitve IR panelov. Z dobrim predhodnim planiranjem in predhodno organizacijo, pa je bila montaža novih toplotnih teles, le še manjši, a kljub temu pomemben detajl v celi zgodbi uspešnega sodelovanja.

 

Galerija

 
 
 
 

Podjetje Gatom d.o.o. je uvoznik in distributer kakovostnih IR grelnih
panelov evropskega in azijskega proizvajalca. Večletne izkušnje na 
področju energetike in v razvoju IR ogrevalne tehnologije, ter dobro
poznavanje energetskega trga, nas umeščajo nad konkurenco, ter
oblikujejo podlago z najvišjo ravnjo kakovosti.

Telefon:+386 (0)30 679 722
E-pošta: info@zdravoogrevanje.si
Gatom d.o.o., Usnjarska ulica 9, Kamnik
 
 

Kontaktirajte nas

 

Polja označena z * so obvezna!

    1. Gatom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.